Ching Ling Box


Revenim cu un nou device – Ching Ling Box. A nu se confunda cu celebrul Coin of the Realm, despre care vom vorbi intr-un post viitor, pentru ca nu este folosita aceeasi metoda. Este insa o versiune compacta si draguta a unui efect celebru: o cutie mica de lemn este prezentata publicului si un spectator o va deschide pentru a gasi inauntru o mica bucata de sticla si o moneda. Capacul dar si partea de jos a cutiei au o mica deschidere prin care poate sa treaca moneda similar celor gasite la pusculite. Evident spectatorul va incerca in zadar sa treaca moneda prin cele 2 fante ale cutiei atata timp cat sticla va exista in interior.

Doar puterea magicianului va face ca moneda sa treaca prin sticla ca si cum aceasta nu ar fi existat. Spectatorul poate sa deschida la final cutia si sa observe mirat ca sticla este inca in interior intr-o conditie perfecta. Magie … nu ?

Efectul primeste aproape nota maxima. Pierde un punct datorita unghiului in care trebuie efectuat trucul. Nu este insa foarte restrictiv si in combinatie cu un intro corect, nu va fi sesizat de catre auditoriu.

Design-ul este foarte OK. Cred ca este maximul ce se putea scoate de la acest efect. Resetarea trucului este rapida si nu da de banuit.

Din punct de vedere calitate consider ca este de 8. Nu este o nota rea deloc. Produsul este din lemn si are un finisaj bun. Din pacate producatorii au folosit in loc de sticla, o bucata de plexiglas. E ok dar sticla da mult mai bine. Evident insa ca o puteti inlocui cu o bucata de sticla veritabila taiata la aceleasi dimensiuni. Consider ca impactul este mult mai bun in momentul in care spectatorul o va verifica.

Produsul poate fi dat spre examinare dar nu recomand sa il lasati la verificat foarte mult timp.