CoinTube – Mikame


Salut,
Astazi discutam despre un produs Mikame.
WoW. Nimic mai mult. Just WoW. Un produs al celebrului crafter de magic sta pe masa mea. Poate printre ultimele piese din lume. Din cate stiu nu se mai fabrica.
Efectul este clasicul Coin Tube. Dar in aceasta varianta nu este din aluminiu ci din lemn. Sa zicem ca acest produs se adreseaza mai mult colectionarilor de un pic de istorie a magiei decat celor care chiar fac performing.

Un tub de lemn cu un aspect deosebit sunt prezentat spectatorilor. Acesta este format din 2 parti ce sunt lipite intre ele cu magneti. Practic acest tub il poti desface in  2 tuburi mai mici.
O bancnota este imprumutata de la unul din spectatori si dupa ce este impaturita este plasata exact intre cele doua tuburi, astfel creandu-se o bariera care nu permite sa treaca nimic.
Unui alt spectator i se dau trei monede si este rugat sa le introduca una cate una prin capatul de sus al unuia dintre tuburi. Una cate una, monedele vor trece prin tub dar nu doar atat … vor trece si prin bancnota de hartie dintre acestea. Totul poate fi inspectat cu atentie!
Bancnota si monedele pot fi imprumutate pentru a elimina orice suspiciune!.

Efectul primeste nota 10. Exceptional. Desi recunosc ca iti trebuie ceva skills si ceva antrenament.
Din punct de vedere Design evident 10.  Mikame Craft …. WoW…. Dupa cum vedeti in poze, produsul poarta sigla. Un pic de istorie este acum in colectia mea.
Calitatea materialelor evident 10. Lemn, finisaje perfecte cu atentie la detalii. Produsul vine intr-o cutie foarte faina. Monedele din imagini nu sunt incluse in pachet.

Va asigur ca este un produs ce merita sa fie in colectia voastra.

Ai intrebari? Nu ezita sa ne scrii un comentariu.