Fantastique Playing Cards 1


Pasionat de magie sau nu, cartile de joc au fost intotdeauna un punct de atractie. Cine nu a jucat cel putin o data un joc de carti? Unul din pachetele de carti din colectia personala este Fantastique Playing Cards de la Dan&Dave cu un design asigurat de Sveta Dorosheva.
Pachetul contine 56 de carti si include 2 jockeri si 2 carti cu fete albe. Cutia mentioneaza informatia cu privire la copyright cu logo-ul D&D.
Design-ul de pe spatele cartilor a fost foarte bine realizat, inspirat de altfel de perioada anilor 1800, epoca lui Robert-Houdin. Acest design chiar include si un mic secret. O animatie spectaculoasa ce este dezvaluita in momentul in care cartile sunt intr-o miscare rifle. Aduce la viata celebrul Orange Tree si trucul Sawing a woman in half.
Jockerii si Asul de pica au un design unic, fiecare avand ilustratii speciale iar restul cartilor au design-ul clasic.
Ele sunt printate de catre United States Playing Card Company, in poker size si au aplicat un Magic Finish, ceea ce le face sa fie de foarte buna calitate.
Nu sunt foarte multe culori in acest pachet toate cartile fiind in alb si negru cu insertii de culori metalice.

Pachetul primeste pentru 8 pentru fata cartilor pentru ca design-ul special este aplicat doar la 3 carti, Jokerii si Asul de pica. Cu adevarat sunt exceptionali, dar din punctul meu de vedere ar fi trebuit sa fie customizate macar figurile pentru a completa nota de mister adusa de spatele cartilor si pentru a putea creste in rating.

Spatele cartilor este exceptional. Primeste 9 doar pentru ca efectul ar fi trebuit sa fie mai complex pentru a primi nota maxima.

Finish-ul este marketat ca fiind Magic, adica in categora premium, eu personal consider ca se situeaza undeva la valoarea 9. Inca astept pachetul ce ar putea primi nota maxima la finish-ul aplicat.


Un gând despre “Fantastique Playing Cards

Comentariile sunt închise.