Jewelry Box Prediction


Am fost fascinat mereu de micile iluzii. Mai ales cele lucrate in lemn. Vreau sa va povestesc despre Jewelry Box Prediction – o cutiuta de lemn extrem de interesanta si o iluzie minunata care nu necesita nici o interventie majora din partea celui care o realizeaza.

Imaginati-va ca vine in vizita un prieten/prietena. Observa pe masa din living un nou obiect decorativ.
Este frumos lucrata intr-un un lemn de culoarea ciresului. Il vei putea intreba fara sa dai nimic de banuit daca ii place. Evident ca raspunsul va fi unul pozitiv mai ales daca ii vei deschide capacul. 6 pietre stralucitoare sunt dezvaluite.
Clar e luata dintr-un anticariat si e foarte rara se va gandi prietenul / prietena. Dar, stai, totusi cutia ascunde un secret magic. Roaga-l sa aleaga o piatra. Acum roaga-l sa deschida sertarul. Va gasi o mica bucata de hartie impaturita. Pe ea sta scris chiar culoarea pietrei alese.

Ne propunem sa generam cate un scoring pentru fiecare trick review.

Am ales sa ofer doar un 9/10 efectului pentru ca nu are un „instant reset” pe aceeasi culoare. Da, se poate reseta destul de repede, dar nu in vederea publicului. Bine, in mica descriere a prezentarii de mai sus, nici nu ar mai fi nevoie. E clar ca trebuie sa faci o cafea sau sa servesti oaspetii cu ceva.

Design-ul primeste nota 10. Cred ca ar trebui chiar sa fie 10+. Este ingenios. Prima data cand am deschis pachetul si fara sa am habar de ceea ce ar trebui sa fac, m-am uitat destul de mult timp pana sa imi dau seama cum e construit. Aveam si instructiunile dar pentru mine este un obicei de a studia noile produse achizitionate fara sa ma uit pe instructiuni. Nu fortez si nu incerc sa fac trucul. Doar il observ in incercarea de a-mi da seama cum e construit. Nu recomand acest lucru celor incepatori pentru ca din greseala pot uita ca obiectul fara instructiuni e strict pentru observare si nu atingere sau „performing”. Cateodata chiar il pot strica sau efectul prezentat fara o pregatire minutioasa devine un fiasco total.

Calitatea materialelor primeste 8. Din pacate modelul primit de mine a avut butonul auriu al sertarului dezlipit. L-am lipit fara nici o problema folosind un glue special pentru lemn pentru a preveni alterarea lui, dar e clar ca nu asa trebuia sa ajunga. Plus cateva mici zgarieturi in colturi. Nu este o problema pentru ca ele pot fi acoperite cu un lac special pentru lemn.

Dar per ansamblu produsul arata bine. Chiar foarte bine.In interior este captusit iar pietrele sunt foarte frumoase incapsulate in mici cuburi catifelate.