Magnetic Hand – Tutorial


Salut,

In cele de mai jos mi-am propus sa fac un tutorial despre Magnetic Hand.  E un truc usor si distractiv. Mai ales pentru copii. Dupa ce il vei invata iti vei putea demonstra puterile Magneto in fata prietenilor tai, putand sa ridici cartile de joc exact ca in imaginea de mai jos.
magnetic-hand-1
Explicatie:

Acesta este truc foarte usor de realizat. Nu iti trebuie decat un …….. [um_loggedout] Pentru a putea citi tot tutorialul trebuie sa fii inregistrat. O poti face AICI. Dureaza 5 secunde. [/um_loggedout] [um_loggedin show_lock=yes lock_text=”Te rugam sa te autentifici pentru a putea citi intreg tutorialul”] gimmick pe care vei invata sa il construiesti daca vei urma instructiunile de mai jos.

Materiale necesare pentru a construi gimmick-ul:

-2 carti de joc
-lipici
-foarfeca

Ia o carte de joc si decupeaz-o in centru, exact ca in prima imagine de mai jos, lasand o latura a patratului neatinsa. Vei forma astfel o clapa. Ridica aceasta „clapa” asigurandu-te ca este flexibila. Ia cea de-a 2-a carte, intoarce-o cu fata in jos si pune un pic de lipici pe marginile ei. Atentie incearca sa nu pui foarte mult lipici si evita centrul cartii. Lipeste apoi cartea decupata exact ca in a 2-a imagine. Va rezulta o carte gimmick pe care o poti vedea in cea de-a 3-a imagine.

Cu ajutorul acestui gimmick vei putea realiza trucul Magnetic Hand.

Metoda de prezentare

1. Pregateste un pachet de carti in care acest gimick este pozitionat ca fiind ultima carte de jos daca pachetul este cu fata in jos sau va fi prima carte daca pachetul este cu fata in sus.
2. Amesteca pachetul fiind atent sa pastrezi intotdeauna cartea speciala intotdeauna in pozitia de la punctul 1.
3. Intoarce pachetul cu fata in sus (prima carte va fi cea modificata)
4. Numara de la 6 la 10 carti. Nu recomand sa fie mai mult de 10 carti.
5. Pastrand cartile cu fata in sus pozitioneaza-le  intr-un evantai avand grija sa ai intodeauna cartea modificata in pozitie exact ca in imaginea de mai jos.
6. In timp ce creezi evantaiul pozitioneaza clapa secreta intre degetul aratator si mijlociu.
7. Intoarce evantaiul creat cu fata in jos strangand clapa intre cele 2 degete.
Magie: Cartile vor ramane lipite de mana ta.

Tips: Cand creezi gimmick-ul, incearca sa creezi clapa exact cat este dimensiunea degetului tau pentru a evita sa fie vazuta. Cu cat este mai mica cu atat va fi mai neobservabila.[/um_loggedin]