Svengali Deck


Cred ca sunt putine persone care cunosc faptul ca sub numele TV Magic Cards intre anii 1960 si 1970 Marshall Brodien a vandut peste 17 milioane de pachete Svengali. Tocmai pentru ca este atat de raspandit si cunoscut am ales sa dedic un post acestui minunat pachet de carti.Pentru incepatori este un start excelent in aceasta lume fantastica a magiei. Dar va asigur ca sunt si magicieni profesionisti care inca il folosesc. Poate nu recunosc asta… dar sigur il folosesc.

Vrei sa reusesti un Ambitios Card din prima incercare si fara prea mult efort ? Cartea aleasa de spectator va ajunge mereu deasupra pachetului
Vrei sa faci un numar de mentalism in care un spectator va spune stop in timp ce rasfoiesti cartile intr-un rifle si cartea aleasa va fi cea pe care ai prezis ca o va alege ?
Vrei sa schimbi intregul pachet in cartea aleasa de spectator ?

Atunci e clar ca Svengali Deck este alegerea corecta.Svengali Deck

Sunt destul de multe variante in piata si unele pachete Svengali se regasesc chiar in kit-uri de magie. Va recomand insa sa alegeti varianta cartilor Bicycle Poker Size. Nu doar ca veti putea sa schimbati rapid pachetul cu unul normal dar este binecunoscuta calitatea celebrelor carti de la United States Playing Card Company. Ok, pretul este un pic mai mare decat un pachet normal dar eu zic ca merita sa aveti cel putin 1 astfel pachet in portofoliul vostru. Evident ca puteti folosi orice tip de pachet Svengali, indiferent de producator, efectul ramane acelasi.
De retinut este ca pachetul contine exact 52 de carti si nu poate fi dat spre examinare. Asta daca nu il schimbati  rapid cu unul normal.  Puteti sa il amestecati, sa il taiati, sa ii faceti ce vreti, efectul dorit va iesi intotdeauna. Evident trebuie sa cititi instructiunile si va recomand sa exersati efectuarea trucului inainte de prezentare. Cu un pachet Svengali poti sa efectuezi un numar foarte mare de trucuri dar exista o conditie : exersare.

Efectul este de 10. Nu ai cum sa dai gres cu un pachet Svengali.

Design… doar 9. Nu ca nu ar merita si un 10. Este opinia mea. Profesionistii vor recunoaste rapid un pachet Svengali doar dupa sunetul pe care il face. Mai mult decat atat, nu il poti da spre examinare. Dar pentru asta exista solutii. Totusi pentru marea majoritate acest pachet gata pregatit de spectacol ramane unul din cele mai recomandate.

Calitatea este strict din punct de vedere a pachetului de la United States Playing Card Company – Bicycle si nu comentez alte tipuri de pachete produse de alti producatori. Primeste 9/10, ca de altfel marea majoritate a cartilor Bicycle produse de USPCC.

Ca nota de final sa nu va ingrijorati daca pachetul nu este sigilat cand il cumparati. Eu nu am intalnit pana acum un Svengali sigilat si am cumparat destul de multe. Pachetul trece printr-un proces de pregatire ce determina aceasta desigilare. Dar va asigur ca toate magazinele de magie va vor da exact pachetul Svengali asa cum vine el de la producator.