Travelling Key Hole


Unul din trucurile mele preferate! Nu doar pentru ca este din lemn, e chiar de efect si are lipici la public. L-am achizitionat la un moment dat din SUA si acum face parte din colectia mea personala.
Efectul daca e pus in scena corect poate fi extrem de spectaculos.
Vorbim despre o cheie si un lant agatate de o bucata de lemn foarte frumos lucrata. Cam atat. E ca un breloc mai mare.
Cheia atarna la un capat al lemnului si cu o miscare magica intregul ansamblu: cheia, lantul si gaura se muta la mijlocul lemnului.
Efectul este rapid. Mica introducere obligatorie, pe care trebuie sa o oferi cam intotdeauna la inceputul unui numar, nu dureaza mult si nu plictiseste.

Efectul primeste o nota destul de buna. Este atragator si ridica putine intrebari.  Totusi este nevoie de un pas intermediar inainte de a oferi obiectele spre examinare ceea ce il descalifica la punctaj. Cu un pic de exercitiu verbal totusi aceasta mica bariera este depasita si poate crea valuri de admiratie in randul auditoriului.

Design-ul primeste 9. La origine este un efect deosebit. Pierde un 1 punct din cauza lantului. Dupa mai multe reprezentatii se invarte in jurul propriului sens fortandu-ma sa il tot descurc si e destul de enervant. Evident lantul poate fi inlocuit daca se doreste dar aici fac notarea produsului standard.

Calitatea este destul de ridicata la nivelul lemnului. Nu este varianta de la Mikame despre care vom vorbi mai tarziu, dar este solid si bine lucrat. Caliatea pierde la punctaj iarasi datorita lantului. Se oxideaza usor si se incurca la fel de usor.